Hvad er Slagtøj Centret

I Slagtøj Centret har vi mange års erfaring med salg af alle former for slagtøj. Faktisk har vi eksisteret siden 1980! Det betyder, at vi kan yde en lang række serviceydelser over for vore kunder.
Det er en alvorlig sag at købe et nyt instrument, og investeringen skal helst holde mange år frem i tiden. Vi rådgiver derfor ned til de mindste detaljer, og intet spørgsmål er for småt. Når det gælder om at finde det rigtige instrument, er vi med dig hele vejen.

Vi hjælper dig hele vejen

Hos os finder man vitterligt slagtøjsinstrumenter til ethvert behov. Alle er lige velkomne, om man er nybegynder, underviser eller på anden måde professionel. Det kan være svært at tage stilling, når man står mellem flere valg. Derfor lader vi dig gerne låne tingene med hjem, så du har mulighed for at lytte grundigt til instrumentet. I vante omgivelser, træffer du det bedste valg.

Trænger trommerne til en justering, eller står man lige og mangler en reservedel, kan man med fordel besøge Slagtøj Centrets legendariske værksted. Værkstedet der er kendt for at kunne klare næsten enhver opgave, der har relation til slagtøj. Her er det muligt at få skiftet naturskind, stemt kromatisk percussion eller få lavet et custom designet set-up.

Vi har altså alle muligheder for at følge vores kvalitetsprodukter helt til dørs. Nu ved du lidt om Slagtøj Centret, vi håber du også vil besøge os.

Butik Baggård