Erfaring og viden

Slagtøj Centret har siden i sin start været kendt for at yde sine kunder en rigtig god service. En vigtig del af denne service findes på vores værksted, hvis bredde og ekspertise indenfor trommer, percussion og slagtøj, er større end noget andet sted her i Norden.

Vores dygtige instrumentmagere påtager opgaver, store som små, og rådgiver gerne omhyggeligt før en opgave påbegyndes. Vi dækker en bred kundekreds – alt fra unge musikere til store internationale orkestre. Denne referenceramme har været med til at give os stor erfaring med alle typer opgaver gennem årerne. Derfor tør vi godt kalde os Danmarks førende værksted for trommer og slagtøj.

Reservedele & gode råd

Når man har et stor værksted som vi har, er reservedele meget vigtige. Vi ligger inde med et kæmpe sortiment af diverse reservedele – alt fra vintage, til det helt nye indenfor trommesæt, latin/world percussion, klassisk slagtøj samt marching/drum corps. Vi kan finde næsten alt frem på vores lager, og ellers vi vi som regel hvor vi kan skaffe det, hvis det kan skaffes. 

Skal dit instrument have en kærlig hånd, eller søger du gode råd og inspiration, står vi gerne til rådighed! Vore værkstedsfolk er kendte for at kunne trylle, når alt andet synes umuligt! Er du “gør det selv” typen, så giver vi gerne gode råd – og det koster ikke noget!

Custom opgaver

Blandt de mange ”custom” opgaver som vores værksted har lavet gennem tiderne, kan blandt andet nævnes Safri Duos percussion setups, Den Kgl. Livgardes marchtromme og percussionmærket PJ Drums & Percussion, som er stiftet og udviklet af Peter Kragh-Jacobsen (PJ).

Dette er blot nogle af de store og kendte projekter, som vi selvfølgelig er stolte over. Derudover er der et hav af mindre opgaver, hvor en slagtøjsspiller, trommeslager eller percussionspiller, er kommet med en udfordring. Den tager vi gerne, og vi finder altid en løsning!